Een cadeau mooi inpakken met folie cadeaupapier

Folie cadeaupapier is het ideale cadeaupapier om in huis te hebben. Elke vorm pak je er leuk mee in, van wijnflessen tot aan cadeaupakketten. Ook maak je er creatieve creaties mee doordat het zo divers te gebruiken is. Ben jij benieuwd hoe je dit doet voor jouw cadeautje? Bekijk dan mijn ideeën en tips om jouw geschenk mooi in te pakken met folie!

Cadeau inpakken met doorzichtig folie

Sommige geschenken hoef je niet helemaal te versieren, omdat deze cadeautjes zelf al prachtig zijn! Doorzichtig folie is dan ideaal om te gebruiken. Neem een mooie plant als housewarming gift voor vrienden bijvoorbeeld. Je hebt de plant zorgvuldig uitgekozen. Je hebt een mooie plant gekozen die ook tegen een paar dagen zonder water kan (want je kent je vrienden maar al te goed). Zo’n plant laat je met trots zien, vandaar dat je deze versiert met doorzichtig folie. Er zijn veel verschillende soorten foliën. Ga voor een compleet doorzichtige, of kies een doorzichtige folie met een subtiel printje. Maar daarna het geschenk af met mooie lintjes en strik en je hebt een prachtige housewarming gift!

Geschenk versieren met vloeipapier en doorzichtig folie

Doorzichtige folie is uitstekend om te combineren met andere soorten papier. Crêpapier of vloeipapier zijn allebei dunne, zachte soorten papier die makkelijk te gebruiken zijn in combinatie met folie. Ze geven het cadeautje een luxere uitstraling en doordat je het papier makkelijk kan kreuken maak je er ook leuke effecten mee! Denk maar aan strikjes of waaiers bijvoorbeeld. Deze combinatie is erg mooi voor cadeaupakketten en bosjes bloemen.

Cadeau dubbel inpakken met cadeaupapier en folie

Een laag folie over cadeaupapier geeft ook een mooie uitstraling. Bovendien heb je ertussen ruimte om de verrassing nog meer aan te kleden. Stop confetti of glitter tussen voor een feestelijk effect of kies voor uitgeknipte figuurtjes zoals sterretjes of hartjes.