Cadeautjes mooi inpakken met creatieve versieringen

Een mooi ingepakt cadeautje belooft al veel over de inhoud. Het laat zien dat je er veel moeite en liefde in hebt gestopt. Bovendien is het ook erg leuk om te maken, want met alle mooie inpakmaterialen zijn er veel creatieve mogelijkheden om een cadeau in te pakken. Liggen jouw cadeau materialen al klaar? Dan gaan we nu aan de slag met het inpakken van jouw cadeau!

Creatief aan de slag met inpakmaterialen

Er zijn veel inpakmaterialen die helpen bij het versieren van jouw cadeautje. Met cadeaupapier vouw je leuke versieringen voor op je geschenk. Heb je net een mooi pakket van cadeautjes samengesteld? Dan kies je liever voor folie, zodat alle mooie cadeautjes nog zichtbaar zijn en het thema van het pakket direct zichtbaar is. Bekijk mijn pagina over inpakmaterialen voor meer cadeau inpak ideeën.


Leuke inpak ideeën voor verschillende soorten cadeaus

Een vierkant cadeau is eenvoudig in te pakken, maar hoe ga je te werk bij andere cadeauvormen? Het zijn juist die vormen waar je nog leukere geschenken van maakt. Bekijk hieronder of jouw vorm erbij zit en vind onze tips om het cadeau creatief in te pakken.

Bloemen inpakken

Een bosje bloemen ziet er al prachtig uit en met onze inpaktips wordt het een nog mooier geschenk. Bekijk onze ideeën over hoe je een bos bloemen mooi inpakt en ga aan de slag met jouw bloemetjes.

Wijnfles inpakken

Een goede fles wijn wordt altijd gewaardeerd. Dankzij de leuke vorm zijn flessen eenvoudig om creatief in te pakken met cadeaupapier en lintjes. Bekijk onze ideeën om jouw fles mooi te versieren.

Geld inpakken

Wordt er geld gevraagd als cadeau en wil je hier een mooi geschenk van maken? Er zijn veel manieren om geld uniek te verpakken. Bekijk de leukste manieren om geld te geven om inspiratie op te doen voor jouw geschenk.